Lämpöpalvelua kokemäkeläisille kodeille ja yrityksille

Tarjoamme ainutlaatuista lämpöpalvelua niin kodeille, oppilaitoksille kuin työpaikoille. Kaukolämpö on taloudellinen ja varma lämmitysmuoto, joka mukautuu tulevaisuuden tarpeisiin. Kokemäellä kaukolämmitetyissä kodeissa asuu yli 1700 kuntalaista, oppilaitoksissa opiskelee yli 1400 oppilasta ja päiväkodeissa nauttii esiopetuksesta yli 120 lasta.

Olemme vahvasti mukana kuntalaisten jokapäiväisessä elämässä sekä kunnan vetovoimaisuuden lisäämisessä. Nyt lämpöpalvelujamme käytetään yli 50 työpaikalla, jotka tarjoavat työpaikan yli 700 ihmiselle. Kehitämme palveluja, jotka helpottavat yritysten sijoittumista kunnan alueelle ja palvelevat yrityksiä heidän monipuolisissa lämmöntarpeissaan.

Tuotamme lämmön lisäksi myös höyryä yritysten tarpeisiin ja tuemme yrityksiä muuttuvissa tarpeissa, olemalla mukana kehittämässä yritysten tarpeita vastaavia palveluja vahvassa yhteistyössä yritysten kanssa.

Olemme Kokemäen kaupungin ja vesiyhtiön omistama lämpöyhtiö, joka omalta osaltaan vahvistaa kunnan vetovoimaisuutta ja elinvoimaisuutta. Tuotamme asiakkaillemme toimitettavan lämmön ympäristöystävällisesti ja hiilineutraalisti biopolttoaineilla. Edistämme alueellista kiertotaloutta ja hyvinvointia.

Otamme vastaan kuntalaisilta puuta eri muodoissa sekä teemme yhteistyötä paikallisten maa- ja metsätaloustoimijoiden kanssa. Kaikki hankkimamme puuainekset murskataan, haketetaan ja kuivataan omatoimisesti varastoitavaksi tai suoraan lämmöntuotantoon käytettäväksi.

Työllistämme oman henkilöstön lisäksi merkittävän määrän maa- ja metsätaloudessa toimivia, kuljetusliikkeitä sekä maanrakentajia ja kaukolämpöalan asentajia jatkuvasti paikallisesti, oman alueen elinvoimaisuutta tukien.