Sinullekin lämpöpalvelua varmasti ja mutkattomasti

Paras lämmitysratkaisu sinullekin tai yrityksellesi on Kokemäen Lämmön asiakasystävällinen lämpöpalvelu. Tuotamme kaiken lämmön ja muut lämpöpalvelut ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti paikallisesti.

Toimimme paikallista kiertotaloutta vahvistaen. Paikalliset biopolttoaineet ja tehokas lämmöntalteenotto kaikissa prosesseissa ovat toiminnan perusta.

Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja kaukolämpö on todettu elinkaarikustannukset huomioiden edullisimmaksi lämmitysmuodoksi laskettaessa kustannukset 15 vuoden ajalle. Lämpöpalvelumme ei ole lyhytaikainen investointi.

Takaamme lämmön riittävyyden kaikissa oloissa ja mahdollisissa tarpeiden muutoksissa myös tulevaisuudessa. Investoimme tulevaisuuteen ja tulevaisuuden lämmöntuotantomuotoihin, ilman että asiakkaidemme tarvitsee tehdä päätöksiä tai ottaa riskejä lämmityksen suhteen. Palvelemme myös lämmitystavan valintaan liittyvissä asioissa ja neuvomme kaukolämpöön liittymisessä.

Elämme myös mukana yritysten elämässä ja vastaamme muuttuviin tarpeisiin. Kun haluat sijoittaa yrityksen Kokemäelle, ota ajoissa yhteyttä. Katsotaan yhdessä yrityksellesi parhaan mahdolliset lämpöpalvelut. Täytä alla oleva yhteyslomake, kerromme mielellämme lisää palveluistamme asumiseen ja/tai yritystoimintaan. Voit myös soittaa heti numeroon 0207 209 900 ja saat henkilökohtaista palvelua.

Olen kiinnostunut kattavasta lämpöpalvelusta


    SähköpostitseTekstiviestitse