Kokemäen lämpö tarjoaa oman kylän energiaa hiilineutraalisti kierrättäen. Olemme panostaneet puhtaaseen ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon jo vuosia. Kokemäellä on tarjolla hiilineutraalia lämpöä, niin asukkaiden kuin yritysten ja kunnan tarpeisiin.

Kaukolämpöverkkomme kattaa hyvin koko taajama-alueen. Vahva yhteistyö ja kaikille hyvien ratkaisujen löytäminen on toimintamme peruspilari. Katsomme mielellämme miten pystymme palvelemaan myös uusia asiakkaita lämmöntarpeissa, kun esimerkiksi lämmitysjärjestelmän uusiminen tulee ajankohtaiseksi. Tarjoamme myös teollisuudelle räätälöityjä lämpöpalveluja, kaikissa muodoissaan.

Vaikka lämmöntuotantomme on ollut jo vuosia hiilineutraalia, työskentelemme koko ajan uusien lämmöntuotantomuotojen eteen. Pidämme jatkossakin huolta, että asiakkaamme saavat jatkossakin hiilineutraalit lämpötuotteet paikallisesti ja luotettavasti.

Olemme vahvoja kiertotaloudessa, jossa hyödynnetään oman alueen voimavarat yhdessä asiakkaiden kanssa. Kaukolämpö on varma ja vaivaton ratkaisu kaikille.